2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Majdnem Könyvhét című programsorozattal készül a gyulai bibliotéka

Majdnem Könyvhét című programsorozattal készül június 10 és 21. között a gyulai bibliotéka.

A könyvtár június 10-e és 18-a között szerette volna megrendezni a már hagyományos Ünnepi Könyvhetet. Az elmúlt hetekben a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése úgy döntött, hogy ezeket a programokat szeptemberre halasztja.

Június 10-én Tompa Andreával, a kolozsvári születésű, fiatal íróval találkozhatnak az érdeklődők. Ő már több nagyobb regénnyel tette le névjegyét. Június 11-én Balássy Fannival első, korábban megjelent kötetéről beszélget a szerzővel Schiffert-Tóth Eszter.

Az esemény az azt követő héten folytatódik, 12-én, szombaton. Ekkor Bagyinszki Zoltán fotográfus tart „Szecessziós Matiné” címmel előadást. Egy vetített képes előadást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Június 15-én mutatják be a Magyar Királyi kettes számú honvéd gyalogezred hadifogoly katonái visszaemlékezései című kötetet. 16-án Szilágyi Miklós, korábbi múzeumigazgató könyvét mutatják be „Az én Gyulám” címmel.

A programsorozat zárónapján, június 21-én, Haász János író, újságíró hamarosan megjelenő Mire felnövünk című kötetének bemutatójára várják az érdeklődőket.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …