2024. május 28., kedd
FONTOS

Négy baleset történt Békés megyében

Békés megyében 2021. május 24-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Vozárik utca kereszteződésében 10 óra 15 perc körül két kerékpáros hajtott egymásnak, egyikük könnyű sérülést szenvedett.

Három órával később Szabadkígyós külterületén összeütközött két személygépkocsi. A balesetben két utas könnyebben megsérült.

Békéssámson külterületén 17 óra körül egy személyautó lement az útról és fának ütközött. A mentők a járművet vezető férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szintén Békéscsabán 21 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy másik autónak, majd felborult. Az előbbi, az ütközés után felborult személygépkocsit egy 24 éves férfi vezette, aki a gyanú szerint ittas volt. Ő könnyebben, míg 22 éves utasa súlyosan megsérült. Az idősebbik férfi az intézkedéskor elmondta, hogy a napokban kábítószert fogyasztott.

A gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást jelzett, ezért a közlekedési baleset miatt indult eljárás mellett a rendőrség kábítószer birtoklása gyanúja miatt is nyomozást rendelt el.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. május 24-én 9 óra 45 perc körül Mezőberényben, az Ady Endre utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 67 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békési Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Hamis árut szállító kamiont állítottak meg Gyulánál

  Többezer hamis árutól roskadozott az a kamion, amit Gyulánál állítottak meg a Nemzeti Adó- …