2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Újra kinyitotta kapuit a Gyulai Várfürdő

2020. novemberében, mint minden közfürdő, a Gyulai Várfürdő is bezárt, és több, mint hat és fél hónapig nem volt nyitva. Ezidő alatt lehetőség volt olyan felújítási, karbantartási munkák elvégzésére, amire a vendégforgalom alatt nem. Teljesen felújították az AquaPalotát, valamint a parkot. Az egyik legjelentősebb munka az 50 méteres versenyuszoda teljes korszerűsítése volt.

A hosszú, kényszerű zárva tartás után május 22-én, szombaton újra kinyitotta kapuit a Gyulai Várfürdő.

A gyulai fürdőzők mellett érkeztek vendégek az ország több pontjáról is. A fürdő területére csak szigorú szabályok mellett lehet belépni.

A három napos hosszú hétvége alatt több vendéggel is beszéltek a várfürdő munkatársai, a pénztárosok, valamint a strandszolgálati dolgozók. Nyugodt és kulturált vendégek érkeztek a fürdőbe, nagyon várták, hogy elmehessenek kikapcsolódni. Kun Miklós elmondta, viszonylag erős nyárra számít. Hozzátette, várhatóan a nyári szünet kezdetével, június közepén egyre többen érkeznek a hazai és külföldi vendégek Gyulára, a fürdőbe.

Gyulán az idei év legjobb hétvégéjét zárta az idegenforgalom. Sok vendég látogatott Gyulára, ezt igazolja, hogy a békési fürdőváros a második helyet szerezte meg az egyik, foglalásokat bonyolító portál adatai szerint. A kimutatás alapján a legnépszerűbb belföldi úti célok listáját Eger vezeti Gyula előtt, a képzeletbeli dobogóra még Siófok fért fel.

Nézze meg ezt is:

Jubileumot ünnepel az Erkel kórus

Sikeres évtizedek állnak a gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar mögött, amit a napokban hangversennyel és …