2024. május 18., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 05. 26

Témák:

– Szombaton és vasárnap nyolcvan százalékos telítettséget jegyeztek fel a helyi szállodákban, Gyula az egyik legnépszerűbb úticélok között szerepelt a pünkösdi hosszú hétvégén. Ez az eredmény alapvetően a belföldi vendégek utazási kedvének volt köszönhető. A turisztikai szakemberek szerint a 2021-es évet alapvetően az itthoni vendégek foglalásai határozzák meg.

– Közel 180 fiatal kapta meg a keresztény nagykorúság szentségét a Szeged-Csanádi Egyházmegyében. A szombati, bérmálási szentmisén Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök hangsúlyozta, akik tudatosan bérmálkoznak, azok egész életükben hűséggel kitartanak Jézus mellett, mert így tudnak értelmesen élni és célba jutni.

– A főpályán már végig aszfaltréteg található az M44-es főút Lakitelek és Tiszakürt közötti szakaszán. Dankó Béla országgyűlési képviselő arról is beszámolt, hogy a Szentkirály-Lakitelek nyomvonalon megtörtént a fakivágás, bozótirtás és a lőszermentesítés.

– Szerdán 14 új koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba Békés megyében. Békéscsabán mérsékelt a víruskoncentráció, a tendencia stagnál.

– Közlekedik a család – címmel rendeznek vetélkedőt június 12-én a Békés megyei családoknak. A legjobbak egy személygépkocsit nyerhetnek az országos döntőn.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 14. –

Témák: – Véget ért a próbaüzem időszaka, kedden hivatalosan is megnyitotta kapuit a Ladics-ház. A …