2024. április 19., péntek
FONTOS

Baleset Kétegyházán, intézkedés Dobozon, Tótkomlóson és Békéscsabán

Kétegyházán, a Toldi utca és a Márki Sándor utca kereszteződésében 2021. május 26-án 18 óra körül összeütközött egy kerékpáros és egy személygépkocsi. A mentők a biciklis nőt súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. május 26-án 15 óra körül Dobozon, az Áchim utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak Tótkomlós külterületén 2021. május 26-án 19 óra 30 perc körül egy kaszaperi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy az Orosházi Járásbíróság 2021. július 24-éig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság a 20 éves férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, a Szabolcs utcából 2021. május 26-án 14 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy medgyesbodzási férfit. Személyautóval közlekedett, de vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrkapitányság a 22 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …