2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 01.

Témák:

– Május 25-étől Pap Mária vette át a Gyulai Tourinform iroda vezetését. A fürdőváros ismerős terep a turisztikai szakember számára, hiszen éveken át a Magyar Turizmus Zrt. gyulai központtal működő Dél-Alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának munkatársa volt. Célként tűzte ki, hogy a pandémia utáni gyulai turizmus, a korábbi sikeres évekre alapozva még színvonalasabban épüljön újra.

– Hétfő délután köszöntötte Görgényi Ernő gyulai polgármester az úszó Európa-bajnoki ezüstérmes Veres Laurát. A tehetséget példaként állította minden fiatal elé, hiszen Veres Laura nem csak a sportban, hanem tanulmányi eredményeiben is kitűnik.

– Kedden tovább javultak a járványügyi adatok, Békés megyében csak hat új fertőzöttet vettek nyilvántartásba.

– Alacsony a szennyvízben mért víruskoncentráció a hazai települések többségében, Békéscsabán is jól alakulnak a mutatók.

– Június első szombatján a pandémia kezelésére hozott korlátozó intézkedések feloldását egy közös, „Grand Opening – Összefogás” elnevezésű klasszikus zenei eseménnyel kívánja elsőként köszönteni a Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége. Az ország fontos fesztiválhelyszínein, így Gyulán, az Erkel téren is megrendezik ezt a programot. Itt a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar és a Gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar ad hangversenyt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …