2024. május 29., szerda
FONTOS

Baleset Gyulán és Békésen

Békés megyében 2021. június 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Rákóczi utca és a Libazug utca kereszteződésében 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A balesetben a békési férfi könnyebben megsérült. Gyulán, a Csabai út és a Rosu utca találkozásánál 18 óra körül egy személyautó elütött egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba.

Medgyesegyházán, a Hősök utcában 2021. június 1-jén 8 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a szonda alkoholfogyasztást jelzett az egyik járművezetőnél. A rendőrök az orosházi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 44 éves férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás indított.

Emellett 2021. június 1-jén Békés megyében még két helyen történt ittas járművezetés gyanúja miatt rendőri intézkedés. Békéscsabán, az Orosházi úton 7 óra 30 perc körül egy személyautóval közlekedő férfinál mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. Eleken, a Lőkösházi útról pedig 15 óra 30 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök egy autóst, mert nála is pozitív lett az igazoltatáskor végzett légalkoholmérés eredménye. A helyszíni szondáztatást mindkét esetben újabb két mérés követte, ezek a mérések is mindkét férfinál megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök a szabadkígyósi és az eleki férfitól is elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Nézze meg ezt is:

Hamis árut szállító kamiont állítottak meg Gyulánál

  Többezer hamis árutól roskadozott az a kamion, amit Gyulánál állítottak meg a Nemzeti Adó- …