2021. október 22., péntek
FONTOS

Három baleset Békés megyében

Békés megyében 2021. június 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Alsó Körös sort a Ligeti Károly sorral összekötő gyalogos hídon 8 óra után néhány perccel elesett egy kerékpáros. Az idős nő könnyű sérülést szenvedett.

Medgyesegyháza külterületén 10 óra 45 perc körül mezőgazdasági vontató személygépkocsival ütközött, a személygépkocsi vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Békésen, a Szarvasi utca és a Verseny utca kereszteződésénél 15 óra előtt néhány perccel összeütközött két kerékpáros, egyikük megsérült, de állapota az elsődleges vizsgálatok eredménye alapján nem súlyos.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. június 2-án őrizetbe vett egy 41 éves békéscsabai férfit, mert a gyanú szerint korábban többeknek adott el kábítószert.

A rendőrök több, a nyomozás eddigi adatai szerint tőle vásárló fogyasztót is előállítottak. A 41 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, a fogyasztók ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Nézze meg ezt is:

Baleset Mezőhegyesen, ittas sofőr Békésen

Mezőhegyes külterületén, 2021. október 16-án 0 óra 30 perc körül, egy személygépkocsival közlekedő nő lement …