2021. június 19., szombat
FONTOS

Online konferenciát szervezett a Gál Ferenc Egyetem

Június 3-án és 4-én immár második alkalommal rendezték meg a táplálkozástudományi szakemberek országos konferenciáját. A két nap témája “Fókuszban a táplálkozás, avagy a prevenció lehetőségei a jelenben és a jövőben” volt. Az online konferenciát Kozma Gábor, a Gál Ferenc Egyetem rektora nyitotta meg.

A két nap során 13 előadás hangzott el az online térben. A táplálkozástudományi szakemberek, dietetikusok, élelmiszeripari területen dolgozók, illetve életmóddal foglalkozók a megelőzés lehetőségeit járták körül.

A csütörtöki online előadások a gyermektáplálás és táplálkozás, valamint az életmódunk a pandémia idején témakörökben voltak hallhatók. Pénteken pedig a táplálkozás és krónikus betegségek kapcsolata került a fókuszba.

Nézze meg ezt is:

Bemutatták Szilágyi Miklós kötetét Gyuláról

  A hatvanas években volt Szilágyi Miklós az Erkel Ferenc Múzeum igazgatója, és az etnográfus …