2024. június 25., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 07.

Témák:

– A Grand Opening – Összefogás elnevezésű hangversennyel nyitották meg a fesztiválszezont szombat este, Gyulán. Az erre az alkalomra lezárt Erkel téren a Gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar és a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar adott különleges hangulatú koncertet.

– A második olyan tanév is lezárult, ahol a koronavírus-járvány következtében több héten keresztül online oktatást vezettek be. Az elmúlt napokban a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium végzős diákjai is elbúcsúztak középiskolájuktól, tanáraiktól. Az intézmény igazgatója kiemelte, az elmúlt egy év a nyitottságra és az alkalmazkodásra taníthatta meg a fiatalokat.

– Kevés új koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba az elmúlt napokban.

– Hamarosan megjelenik Márki Sándor naplójának 3. kötete, amely 41 évet dolgoz fel a történész életéből. A naplót a történész 1873-ban kezdte el írni és egészen haláláig, 1925-ig vezette.

– Hatvan jelentkezővel rendezték meg vasárnap a Grosics Akadémia gyulai telephelyének toborzóját. A programra még a Dunántúlról is érkeztek gyerekek.

– Halálos baleset történt szombaton, a 44-es úton.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 06. 19.

Témák: – Szerdától szombatig harmadfokú hőségriasztás lépett életbe. Több, frekventált helyen működik párakapu Gyulán. A …