2024. május 30., csütörtök
FONTOS

Két közlekedési baleset, két könnyű sérült

 

Békés megyében 2021. június 7-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba Mezőmegyer városrészében 5 óra 30 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

A 44-es számú főúton, Szarvas külterületén 14 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült, állapota nem súlyos.

Három helyszínen intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2021. június 7-én.

Csorváson egy személygépkocsi vezetőjénél, Dobozon egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinél, valamint egy Sarkad és Sarkadkeresztúr között igazoltatott tehergépkocsi-vezetőnél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

A mért légalkoholértékek alapján a rendőrök mindhárom férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és a személygépkocsival, valamint a teherautóval közlekedő járművezetőktől elvették a vezetői engedélyüket.

Nézze meg ezt is:

Forgalomból kivont autóval, ittasan ütközött egy férfi Nagykamaráson

Kistraktor után kapcsolt vetőgépnek ütközött egy személygépkocsi 2024. május 21-én délután Nagykamaráson, az Árpád utcában. …