2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 09.

Témák:

– Kiemelt jelentőségű feladat lesz a jövőben, hogy a legmegfelelőbb közlekedési feltételek legyenek kialakítva a gyulai Airbus üzem közelében. Ennek érdekében a Rosu utcát is leaszfaltozzák, az elkerülőn pedig két körforgalommal szeretnék biztonságosabbá tenni a körülményeket. Előbbivel kapcsolatban egy pályázatot is benyújtott a gyulai önkormányzat, a körforgalommal kapcsolatban pedig folynak a tárgyalások.

– 16 hónap után ismét időszaki kiállítás nyílt a Kohán Képtárban. Árvai József 60 olyan festményét mutatták be, melyeket az alkotó a 60-as, 70-es években készített.

– Szerdán két új koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba Békés megyében.

– Kiváló sportolókat díjaztak a városháza dísztermében. Az ünnepségen azok a diákok vehettek át elismerést, akik az elmúlt egy évben kimagaslóan teljesítettek egyesületük, illetve iskolájuk képviseletében.

– Különböző járműveket, főként személygépkocsikat szereltek szét Eleken, egy üres telken. A bontásra, a fémhulladék tárolására nem volt hatósági engedély. A rendőrség szemlét tartott a területen és nyomozást rendelt el.

– Az elkövetés helyszínétől több mint 200 kilométerre fogták el a Békés megyei rendőrök azt a 63 éves férfit, aki a Pest megyei Turán lopta meg szállásadóját.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …