2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 14.

Témák:

– Mérföldkőhöz ért a várhatóan 2022 őszén kezdődő, közel 3,2 milliárd forintos beruházás a Gyulai Várfürdő területén. Az átalakításokat követően a megvalósíthatósági tanulmány szerint minimum plusz 10 százalékos vendégforgalommal számol a vezetőség.

– Mindössze nyolc új koronavírus fertőzöttet azonosítottak Békés megyében a hétvégén.

– Vidó Attilát jelöli országgyűlési képviselőnek a Mi Hazánk Mozgalom a gyulai központú választókerületben. Mindezt a Honvédtiszti emlékhelynél megtartott, pénteki sajtótájékoztatón jelentette be Toroczkai László, a szervezet elnöke.

– A Majdnem Könyvhét programsorozat második napja, az első kötetes gyulai szerzővel, Balássy Fannival folytatódott. Az íróval, a nemrégiben megjelent regényéről Schriffert – Tóth Eszter könyvtáros tanár beszélgetett.

– Családi napot rendeztek a gyulai Grosics Akadémián. A program fő célja a kikapcsolódás mellett a járvány utáni közösségépítés volt.

– Idén tizedik alkalommal indították útjára a „Közlekedik a család” vetélkedőt, amelyben közlekedési témához kapcsolódó elméleti és gyakorlati feladatokat kellett megoldaniuk a résztvevőknek. A Békés megyei fordulót a szarvasi Határszéli család nyerte, ők vehetnek részt az országos döntőben.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …