2022. december 10., szombat
FONTOS

Az újranyitás óta kimagasló vendégszámot mutat Gyula legnagyobb szálláshelye

A  várakozásoknak megfelelően az ide utazó vendégek legalább annyira várták a nyitást, mint ahogy a szálloda vezetése. Boros Zoltán, az Erkel Hotel igazgatója kiemelte, az elmúlt időszakban többször is teltházzal működött a szálloda, amely egy kiemelkedő nyarat vetít előre. Hétvégén a családok, hétközben pedig a fiatalabb, valamint a szenior korosztály adta a vendégkör legjelentősebb részét.

Boros Zoltán kiemelte, a tavalyihoz hasonló nyárra számít. Már megkezdődött a nyári szünet, ezért egyre több magyar család keresi a kellemes kikapcsolódásához szükséges helyet. Az igazgató hangsúlyozta, bízik benne, hogy a leendő vendégek preferálni fogják a biztonságos, autóval elérhető turisztikai desztinációkat, így ennek Gyula ez alkalommal az egyik nyertese lehet.

A szálloda továbbra is a hatályos jogszabályoknak megfelelően, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, valamint ezen vendégek felügyelete alatti, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyeket fogad. A védettséget igazoló kártya és applikáció személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

Nézze meg ezt is:

Jótékonysági akcióval kezdődött a gyulai mézes fesztivál

  Már péntek reggel elkezdődött a gyulai mézes fesztivál, a megyei lovagrend tagjai ugyanis három …