2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 17.

Témák:

– Az újranyitás óta az ország minden részéről érkeztek vendégek Gyula legnagyobb szálláshelyére. A menedzsment erős nyárra számít, hiszen már az elmúlt hetekben is többször teltházzal működött a hotel.

– Közleményben tájékoztatott a kórházi osztályok visszaköltözéséről Becsei László főigazgató főorvos. Csütörtökön öt új fertőzöttet vettek nyilvántartásba Békés megyében.

– „A bátyám öccse” című munkájával a gyulai író-költő, Kiss Ottó nyerte az év gyermekkönyve díjat. Ez az elismerés egyben ajánlás is, azt jelenti, hogy ezt a kötetet érdemes gyerekek kezébe adni.

– Kedd délután történelmi könyvbemutatóval folytatódott a Majdnem Könyvhét Programok rendezvénysorozat a gyulai bibliotékában. Közel 150 ember visszaemlékezését tartalmazó kézirat anyagból született meg a gyulai honvéd gyalogezred történetét bemutató munka.

– Együtt könnyebb címmel tartottak programokat a Lila iskolában. A délelőtti események célkitűzése az egészség megőrzése és a sport volt, míg délután az iskolaudvart szépítették közösen a diákok és szülők bevonásával a pedagógusok.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …