2024. április 25., csütörtök
FONTOS

90. születésnapja alkalmából köszöntötték Gazsó Ferencnét

Tímár Andrea aljegyző és Kónya István alpolgármester köszöntötte Gazsó Ferencnét 90. születésnapja alkalmából a Szép Alkony Idősek Otthonában.

Hétfő délután családtagjai is meglepték az ünnepeltet, legnagyobb örömére unokái is vele lehettek. Gazsó Ferencné 1931. június 19-én született Gyulán. Szüleivel és két testvérével Fényes mellett laktak, Erzsike néni pedig Györkehelyen kezdte el iskolai éveit. Később Szentbenedekre költöztek, tanulmányait követően a mezőgazdaságban vállalt munkát, majd később a Gyulakonyha dolgozója volt egészen nyugdíjazásáig. Az ünnepelt szerint a hosszú élet titka a kiegyensúlyozott élet, a nyugodt mindennapok. Fontos, hogy feleslegesen ne idegeskedjen az ember – tette hozzá.

Gazsó Ferencné nemrég, közel két hete költözött be az idősek otthonába, ahol rövid idő alatt beilleszkedett. Egyik kedvenc időtöltéseként varrni szeretett unokáinak, manapság azonban inkább könyveket olvas.

Gazsó Ferencné igyekszik aktívan tölteni mindennapjait, bekapcsolódik a közösségi életbe, szívesen vesz részt a különböző rendezvényeken is.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …