2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 22.

Témák:

– A járvány miatt egy év szünet után újra megrendezik a Körös-völgyi sokadalmat. A kedd délelőtti sajtótájékoztatón elhangzott, a népművészet újra a maga teljességében jelenik meg a gyulai vár tövében.

– Jó ütemben halad Eleken a bölcsődei fejlesztési program, a Táncsics utcában közel 250 millió forintos pályázati forrásból épül meg a város új bölcsődéje. A beruházásnak köszönhetően minden helyi, kisgyermekes családnak lehetősége lesz igénybe venni a szolgáltatásokat. Az építési munkálatok várhatóan jövőre fejeződnek be, 2022 őszén pedig már a gyerekeket fogadják.

– Keddtől csütörtökig a legmagasabb, harmadfokú hőségriadó lépett életbe. A balesetek megelőzése érdekében a legjobb prevenció a közlekedési szabályok betartása, azonban a megváltozott időjárási viszonyokhoz is alkalmazkodni kell.

– Véradást szerveztek múlt pénteken Gyulán. Az eseményen többen voltak olyanok, akik már nem először nyújtottak segítő kezet. Egy véradó három ember életét menti meg.

– Egyre inkább lecsengőben a járvány, a keddi adatok alapján ugyanis egy új Békés megyei fertőzöttet vettek nyilvántartásba.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …