2021. július 24., szombat
FONTOS

Harmadszor rendezték meg a Kora Picniket

Szombaton tartották az immár harmadik alkalommal megrendezett Kora Picniket a gyulai Almásy kastély parkjában. A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány rendezvényén számos programmal várták elsősorban az érintett családokat, de a fő témát a kikapcsolódás mellett persze a koraszülöttek jelentették.

Rádi Katalin elismeréssel beszélt a gyulai önkormányzat, a kórház és az alapítvány munkájáról. A járvány idején kevesebb volt a koraszülöttek aránya, de így is sokan vannak, és rászorulnak a segítségre.

Az önzetlen segítségnyújtás a legfontosabb üzenete ennek a napnak – mondta a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke. Abdulrahman Abdulrab Mohamed kiemelte, a járvány idején a koraszülöttek ugyanolyan szintű ellátást kaptak, mint korábban, mind a mentés, mind a gyógyítás zökkenőmentesen zajlott. Az alapítvány fontos terveket dédelget a jövőre nézve.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed elmondta, a jövőben egész Békés megyében szeretnének segíteni a családoknak, kórházi osztályoknak – nem csak a mentés területén.

Nézze meg ezt is:

Több száz gyermek részvételével kezdődött el az ÁGOTA tábor

  Tizenhat megyéből mintegy 300 fiatal érkezett Doboz-Szanazugba a huszonnegyedik alkalommal megrendezett Állami Gondoskodásban Élő …