2024. április 24., szerda
FONTOS

Kovács József: az oltás nem kedv, hanem felelősség kérdése

Nagy előrelépésre számít Kovács József országgyűlési képviselő a következő uniós pénzügyi ciklusban.

Azt mondta, a mögöttünk lévő időszakkal sem lehetünk elégedetlenek, hiszen számos jelentős beruházást sikerült megvalósítani a gazdaságfejlesztéstől a templomépítésen át a temetők rendbetételéig, ugyanakkor a következő évek is reménytelinek látszanak a Gyula központú választókerület települései számára. Kovács József hangsúlyozta, ennek az időszaknak a környezetvédelem lehet a legnagyobb nyertese, a következő ciklus végére az egész térségben 100 százalékosan kiépülhet a szennyvízközmű.

Az országgyűlési képviselő emlékeztetett, jó ütemben halad az M44-es fejlesztése, és egyre inkább körvonalazódik az M47-es megépítése, ugyanakkor fontosnak nevezte a kisebb utak korszerűsítését is.

Hazánkban is megjelent a koronavírus indiai, vagy delta variánsa, ez a hírek szerint veszélyesebb, mint a brit mutáns. Az ország eddig jól vizsgázott a járvány elleni küzdelemben, azonban elképzelhető, hogy a folytatás sem lesz könnyű.

Kovács József emlékeztetett, lelassult az oltási kedv, az oltás azonban megfogalmazása szerint nem kedv, hanem felelősség kérdése.
 

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …