2024. április 20., szombat
FONTOS

Napközis tábort tartott a gyerekeknek a Baptista Gyülekezet

A Baptista Gyülekezet idén is megtartotta a 9-14 éves korú gyermekek számára szervezett napközis táborát.

Ebben az évben lesz 14. éve, hogy elkezdték ezt a programot. Ácsné Tünde, a tábor szervezője elmondta, minden évben nagy az érdeklődés a táborra. Van, hogy nem csak a gyerekek számára készül várólista, hanem a segítőknek is, akik egészen tinédzser kortól – az idősebb korosztályig jelentkeznek a feladatra.

A heti programokon többféle csoportos foglalkozást tartanak. Tízóraival kezdődik az esemény, van reggeli torna, közös éneklés, ebéd, majd azt követően fél órás foglalkozásokon vehetnek részt a fiatalok. Végezetül pedig játszanak, tollasozhatnak, ping-pongozhatnak, csocsózhatnak.

A foglalkozásokon pecséteket is gyűjtenek, melyet a hét zárónapján be tudnak váltani különböző ajándékokra. A napközis tábor célja, hogy a gyerekek számára nyári elfoglaltságot teremtsenek, hogy amíg a szülők dolgoznak, legyen lehetőségük elhelyezni a gyereket. Az idősebb gyermekek számára drogprevenciós előadást is tartottak.

Az egy hetes tábor zárónapján, pénteken Pintér Béla keresztény körökben ismert énekes tartott koncertet, melyre a táborban résztvevő gyerekek mellett a szülőket is várták.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …