2021. október 25., hétfő
FONTOS

Baleset Békésen, ittas sofőr Csabaszabadiban

Békésen, a Rákóczi utcában 2021. július 2-án 8 óra 30 perc körül egy kerékpárját toló férfi nem adott elsőbbséget egy segédmotoros-kerékpárral közlekedőnek és összeütköztek. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 2-án 8 óra 45 perc körül Csabaszabadiban, az Apácai úton. Egy traktort vezető férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 66 éves telekgerendási férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Újkígyóson, a Kossuth utcából 2021. július 2-án 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. október 28-áig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság nyomozói az újkígyósi férfit gyanúsítottként kihallgatták.

 

Nézze meg ezt is:

Halálos baleset Békéscsabán

Egy kerékpáros vesztette életét, miután összeütközött egy személygépkocsival. Békéscsabán, a Deák utca és a Thurzó utca …