2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Idén is csatlakozott a nyári diákmunka programhoz a Gyulai Önkormányzat

A lehetőségek teljes kihasználásával, illetve a források biztosítása mellett közel 180 diáknak tudnak lehetőséget biztosítani legfeljebb egy hónapos időtartamra.

Azok a diákok vehetnek részt a programban, akik 16. életévüket már betöltötték, de a 25-et még nem érték el, valamint nappali tagozaton tanulnak. A diákmunkára jelentkezőknek a foglalkoztatási osztályon kell kérniük a nyilvántartásba vételüket.

Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye minden évben jelentkezik a diákmunka lehetőségre. Szociális intézmények esetében a diákok elsősorban épületfenntartási, parkgondozási feladatokat látnak el.

A foglalkoztatási helyszínek között szerepel a gyulai Polgármesteri Hivatal, a gazdasági társaságok, valamint helyi intézmények. Így többek között az Erkel Ferenc Kulturális Központ, a közüzem, egyesített óvoda, a várszínház, illetve a turisztikai kft. Az előző évek tapasztalatai szerint elég népszerű ez a program. Minden diákot arra kérnek, hogy jelöljék be, hogy hol szeretnének munkát vállalni, illetve hol szeretnék hasznosan eltölteni ezt az egy hónapot.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …