2021. október 16., szombat
FONTOS

Baleset Csorváson, intézkedés Békéscsabán, Vésztőn és Medgyesegyházán

Csorvás külterületén 2021. július 11-én 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az egyik nagyáruházban 2021. július 11-én 12 óra körül a biztonsági őr szóváltásba keveredett egy vásárlóval. A férfi félmeztelenül akart bemenni az üzletbe, ezért kezdtek el vitatkozni, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A férfi könnyű, az őr súlyos sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügyben garázdaság és súlyos testi sértés miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 19 éves vésztői fiatalember ellen, mert 2021. július 10-én 7 óra és 2021. július 11-én 14 óra között Vésztőn betört egy lakóházba és elvitt onnan egy laptopot. A gépet a rendőrök lefoglalták attól, akinek eladta és visszaadták a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 12-én 0 óra 20 perckor Medgyesegyházán, az Árpád utca és a Damjanich utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított és bevonta a vezetői engedélyét.

Nézze meg ezt is:

Baleset-megelőzéssel kapcsolatos előadást tartottak fiataloknak

  A lóerő nem kérdez, aláz és büntet: ezzel a címmel tartottak a napokban érzékenyítő, …