2021. október 16., szombat
FONTOS

Munkába állt a Gyulakonyha új ügyvezetője, Ambrus György

Csáki Béláné, a Gyulakonyha ügyvezetője június 30-án, 37 év után vonult nyugdíjba.

A június 24-ei képviselő-testületi ülésen döntés született a Gyulakonyha Nonprofit Kft új ügyvezetőjének személyéről.

Négyen adták be pályázatukat, közülük végül Ambrus Györgyöt választották meg egy évre. Az új ügyvezető július elsejétől állt munkába. Ambrus György azt fogalmazta meg célként, hogy amit a Gyulakonyha az elmúlt évtizedekben a gyulai gyermekekért és az idősekért tett, azt szeretné tovább folytatni a jövőben is.

A Gyulakonyha a mindennapi étkeztetés mellett továbbra is a városi rendezvényeket szeretné kiszolgálni. Ambrus György elmondta, 40 évvel ezelőtt a zöldség előkészítőben kezdte pályafutását. Négy évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött is úgy véli, hogy nagy kihívás a Gyulakonyhát vezetni. Kiemelte, minden nap el kell látni azokat a feladatokat és olyan ételeket kell készíteni, amivel minden korosztály elégedett lehet.

Ambrus György elmondta, hogyha létrejön az új telephely a Gyulakonyha számára, akkor modernebb környezetben, új konyhatechnológiai eljárással, szuvidálással, konfitálással, egy vákumozógéppel újabb fajta ételeket lehetne elkészíteni.

Nézze meg ezt is:

Kimagasló munkájáért kapott díjat Erdész Ádám

Négy évtizedes munkájáért Bősze Sándor-díjat adományozott Erdész Ádámnak a Magyar Levéltárak Vezetőinek Tanácsa. Az indoklásban …