2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Baleset Békéscsabán, állatkínzás Füzesgyarmaton és lopás Kunágotán

Békéscsabán, a 44-es főút elkerülő szakaszán, az Omaszta utcai kereszteződésnél 2021. július 14-én 20 óra 30 perc körül letért az útról és egy bokorba csapódott egy motorkerékpáros. A férfi meg akart előzni egy tehergépkocsit, de miután megkezdte a manővert látta, hogy nem tudja biztonságosan befejezni, ezért vissza akart térni a jobb oldalra, de ekkor vesztette el uralmát a járműve felett. A balesetben a férfi megsérült, állapota az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint nem súlyos.

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra 2021. július 14-én 9 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Füzesgyarmat külterületén, az út mellett egy kartondobozban hat kismacskát találtak. Az állatokat egy füzesgyarmati férfi rakta le oda. A magukra hagyott kölyök macskák, ha nem találnak rájuk, valószínűleg elpusztultak volna. A rendőrség a férfi ellen állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A kismacskákat a füzesgyarmati állatorvos biztonságba helyezte, elvitte egy állatvédő szervezethez.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. július 14-én elfogtak és előállítottak egy kunágotai férfit. Az 54 éves férfi a gyanú szerint kibontotta és ellopta egy kunágotai ház egyik hőszigetelt, műanyag keretes ablakát. Az ablakot a rendőrök lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. A férfi ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

Nézze meg ezt is:

Ittasan vezetett egy lengyel sofőr a gyulai határon

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2024. április 4-én dél körül belépésre jelentkezett egy lengyel kamionos. A …