2024. április 16., kedd
FONTOS

Közlekedési baleset Békéscsabán, Dévaványán és Vésztőn, elfogás az országhatáron

Békés megyében 2021. július 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szarvasi úti felüljárón 8 óra körül egy tehergépkocsi vezetője a belső sávból a külső sávba akart átsorolni, de nem volt kellően körültekintő és érintőlegesen nekiütközött egy külső sávban haladó személygépkocsinak.

A személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött és a vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványán, a Hunyadi utca és a Kossuth utca kereszteződésében 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak.

A két jármű összeütközött, az elsőbbségadást elmulasztó nő könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a Móricz Zsigmond utcában 2021. július 19-én 12 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfi nem sérült meg, de az alkoholszonda ittasságot jelzett nála.

A rendőrök a 26 éves fiatalembert előállították vérvételre, büntetőfeljelentést tettek ellene és bevonták a vezetői engedélyét.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2021. július 19-én 20 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy román állampolgárt, aki ellen a francia hatóságok bűnszervezetben elkövetett lopás miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

A 28 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Nézze meg ezt is:

Ittasan vezetett egy lengyel sofőr a gyulai határon

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2024. április 4-én dél körül belépésre jelentkezett egy lengyel kamionos. A …