2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 08. 03.

Témák:

– Hálaadó szentmisével ünnepelték a kívül és belül is megújult Szent Imre-templom építésének 150. évfordulóját Kunágotán. A misét Kiss-Rigó László püspök celebrálta, aki hangsúlyozta, nem önmagában a templom 150 évéért kell hálát adni Krisztusnak, hanem azért a közösségért is, mely a másfél évszázad alatt megtöltötte az épületet.

– Beindulhat a mérnökképzés a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. A pótfelvételi eljárás keretében elérhető állami ösztöndíjas formában is, levelező munkarendben a gépészmérnöki, a mechatronikai mérnöki és a programtervező informatikus képzés, azokra augusztus 8-ig lehet jelentkezni.

– 12 fa mellett helyeztek el táblákat Békéscsabán. Sós Imre, a ZERGE Ifjúsági Túrasport Közhasznú Egyesület elnöke, valamint Csapó Géza olimpiai ezüstérmes kajakozó a másfél éve elhunyt Wichmann Tamás emlékére elültettek egy fát az Árpád fürdő területén.

– Megkezdődött az Erdélyi Hét a Gyulai Várszínházban. Szerdán egy rendhagyó helyszínen, a Vigadóban láthatják a színházkedvelők Az ember tragédiája előadást Silviu Purcărete rendezésében.

– Letartóztatásba került egy pornográf felvétel készítésével gyanúsított, gyulai férfi.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …