2023. december 5., kedd
FONTOS

Három baleset történt Békés megyében

Békés megyében 2021. augusztus 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Sarkadon, a Kossuth utcában 11 óra 15 perc körül két személyautó ütközött össze. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Békéscsabán, a Dózsa György út és a Vilim utca kereszteződésében 13 óra körül egy kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Vésztő külterületén 17 óra 30 perc körül egy autó lesodródott az útról, fának ütközött és a tetejére borult. A jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. augusztus 2-án 12 óra körül elfogtak egy vésztői férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A 31 éves férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. augusztus 2-án 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Lencsési úton. Egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a 40 éves férfi ellen, mert nincs

Nézze meg ezt is:

Hamis elemek, hangszórók és kontrollerek Gyulánál

Több ezer hamis elem, hangszóró és kontroller spanyolországi útjának vetettek véget a Nemzeti Adó- és …