2022. augusztus 17., szerda
FONTOS

Sikeres újítások a kiállítóhelyeken

A nagy melegben inkább strandra mentek az emberek, ezzel együtt is sokan keresték fel a kiállítóhelyeket az elmúlt hetekben – ez derült ki Fekete-Dombi Ildikó ügyvezető szavaiból.

Az Erkel Ferenc Kulturális Központ kiállítóhelyekért felelős ügyvezetője elmondta, várakozáson felül teljesített a kastély kávézója, illetve a szabadulószobák. Ez utóbbiakat májusban 47, júniusban 210, júliusban pedig 795 ember kereste fel. Összességében mindegyik kiállítóhely hozta azt a látogatószámot, amelyet várni lehetett.

A 3Témában Fekete-Dombi Ildikó beszélt az augusztusra tervezett programokról, a jövővel kapcsolatban pedig azt mondta, arra számítanak, és abban bíznak, hogy ha lesz a járványnak következő hulláma, védettségi igazolvánnyal akkor is látogathatók lesznek a kiállítóhelyek.

Az őszi időszak egyik fontos újdonsága az Erkel emlékházhoz kötődik majd. Itt a Kubinyi programnak köszönhetően már most folynak azok a fejlesztések, melyek révén erősödik a ház interaktív kínálata.  A fejlesztések várhatóan november hetedikére, Erkel Ferenc születésének napjára készülhetnek el.

Nézze meg ezt is:

A Szarvaskirállyal zár a Gyulai Várszínház nyári évada

  Minőségi szórakozást ígért, ugyanakkor komolyabb kérdésekkel is foglalkozik Carlo Gozzi – A Szarvaskirály című …