2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Világrekord született a Gyulai Várfürdőben

 

 

Nemere István pénteken mutatta be Gyulán a 758. könyvét. Így a várfürdőben döntötte meg az élő szerző legtöbb megjelent könyvének világrekordját, 758 könyvvel zárva az eseményt, a dedikálással egybekötött könyvvásáron.

Nemere István 11 évesen kezdett el írni, filmrendező szeretett volna lenni, de iskolai tanulmányi eredményei nem voltak elég jók, így ezt az ötletet el kellett vetnie. 25 éves korában mégis visszakanyarodott az íráshoz, és azóta folyamatosan tart ez a szenvedély.

Nemere István 755. könyve az Ember és az Univerzum címet viseli. Az az érdekessége, hogy a kötet megírása előtt 50 évig gyűjtötte hozzá az ismeretanyagot. Számára kedves útikalauz sorozat része a Párizs-, és a Velence titkai, mely a száraz idegenvezetésen túl felfedi a várostörténeti érdekességeket az olvasó előtt. Az író elmondta, 12 éve jár rendszeresen Gyulára dedikálni a könyveit, de ez idő alatt még egyszer sem fürdött a strand medencéiben, mert mindig a munkával volt elfoglalva.

 

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …