2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Animációs mese készül Fizi Miskáról

Fél éve rajzzal és animációval is elkezdett foglalkozni a Tick-Tack Bábszínház, így hamarosan animáció formájában is találkozhatunk a gyermekek által közkedvelt Fizi Miskával.

A már meglévő, 4-5 éves meséket dolgozzák fel digitális módszerekkel. Ehhez nagy segítséget jelentett a márciusi rajzverseny, ahol kiderült, milyennek látják a gyerekek Fizi Miskát.

Strausz Róbert elárulta, hogy a most készülő animációs mese ” A titokzatos kastély” címet fogja viselni, de maga a történet egyelőre még nem teljesen kidolgozott.

Amíg az animációs film elkészül, a gyerekek egy hagyományos bábelőadásban találkozhatnak Fizi Miskával, ebben a főhős világgá megy, és szerencsét próbál. Ebben a produkcióban visszatér egy régi, sokak által kedvelt szereplő, a Foltos Kutya.

A nyár folyamán sok helyszínen járt a Tick-Tack Bábszínház. Ezeken sok új nézőnek is bemutathatták Fizi Miskát, aki hamar belopta magát a gyermekek szívébe.
 

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …