2022. augusztus 11., csütörtök
FONTOS

Baleset Mezőberényben és Gerendáson

Mezőberényben és Gerendáson balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. szeptember 2-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőberényben, a Szénáskert utcában 6 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Gerendáson, az Arany János utca és az Ady Endre utca kereszteződésében 10 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 2-án 8 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Lenkey utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

A 62 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Toborozzák a határvadászokat Békés megyében is

Jelentős migrációs nyomás nehezedik a déli határszakaszra, ezért a készenléti rendőrségen belül létrehoztak egy határvadász …