2024. július 23., kedd
FONTOS

Baleset Mezőkovácsházán, Békéscsabán, Nagykamaráson és Dévaványán

 

Békés megyében 2021. szeptember 5-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőkovácsháza külterületén 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy motorossal. A motor vezetője súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba és a késő esti órákban életét vesztette. A személygépkocsi vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Dobozi úton 14 óra 30 perc körül egy tolató autó elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpáros gyermeket. A fiú megsérült, de állapota nem súlyos.

Nagykamarás külterületén 14 óra 15 perc körül szegélykőnek hajtott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett. A segédmotoros-kerékpár nem az övé volt, valószínűleg a tulajdonos engedélye nélkül használta, indult el vele.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 26 éves férfi ellen jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt is büntetőeljárást indított.

Dévaványán, az Árpád utca és a Fő tér kereszteződésében 17 óra 15 perc körül összeütközött két kerékpáros. Az egyik bicikli csomagtartóján egy fiatal lány is ült, aki leesett és könnyebben megsérü

Nézze meg ezt is:

Álságos portékák Gyulánál

  Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) …