2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 09. 15.

Témák:

– Befektető bevonásával épülhet egy teljesen új szárazáru gyár a Gyulahús Kétegyházi úti telephelyén. A 13 milliárd forintos beruházás előkészületeihez a gyulai képviselő testület meghozta az első döntéseket. A teljes sajtótájékoztatót youtube csatornánkon nézhetik meg.

– Két ütemben valósulhatnak meg útépítési beruházások Gyulán. A 400 millió forintos támogatásból többek között már idén megtörténhet a Mágocsi köz útburkolatának felújítása, valamint a Honvéd utcai lakótelep belső útjainak és parkolóinak burkolat felújítása. Jövőre a Budapest krt 13 mellett 23 parkolót építhetik ki több egyéb helyszín mellett.

– A Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényén három napig ismét a pálinka fővárosa lesz Gyula. A fesztivál kísérőrendezvénye, a Bérfőzetők és Magánfőzők Nemzetközi Párlat Versenyének eredményhirdetését új helyszínen az Almásy-kastély Stefánia szárnyának báltermében rendezik.

– Továbbra is alacsony a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja Békéscsabán a nemzeti Népegészségügyi Központ legfrissebb adatai alapján. Békés megyében egy nap alatt 15 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba.

– Bizakodásra ad okot a helyzet a korosztályos labdarúgásban és a női kézilabda utánpótlásban is. Kertes István, a Gyulasport ügyvezetője aktuális ügyekről beszélt a 3Témában.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …