2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Tűzifás csalók tűntek fel Békésben

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Tűzifavásárlás kapcsán ért több tízezer forint kár egy békéscsabai férfit. A postaládájában talált szórólapon feltüntetett telefonszámról rendelt fát. Miután megállapodott a felhívott ismeretlennel, hogy milyen fából mennyit szállítsanak neki, 2021. szeptember 3-án reggel meg is érkezett hozzá egy teherautóval két férfi. Közölték, hogy hozták a fát, de a megrendelt hat erdei köbméter helyett hetet adnának olcsóbban. A férfi rákérdezett, hogy miért akácfát hoztak, ha bükkről és tölgyről volt szó? Végül azonban elfogadta, hogy lerakják nála a hét erdei köbméterként eladott akácot. Miután az árusok távoztak, a férfi lemérte a fát és kiderült, hogy becsapták, kevesebbet kapott, mint amennyit kifizetett.
Bejelentést tett a rendőrségen és a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei azonosították a két Borsod megyei férfit, akik ellen az okozott kárnak megfelelően tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárás indul.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …