2021. október 26., kedd
FONTOS

Keresik a fiatal autó- és motorsport tehetségeket

Az országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozat a héten Békéscsabán keresi a fiatal tehetségeket.

A program keretein belül a 6 és 14 év közötti gyermekek próbálhatják ki magukat egy profi versenygokart-szimulátorban. A szimulátoros időmérés a hét folyamán a Szent István téren állomásozó versenykaminonban lehetséges szülői kísérettel vagy iskolai csoporttal.

Az országos tehetségkutató célja, hogy minél több gyermek biztonságos körülmények között bele kóstolhasson az autó- és motorversenyzésbe.

A gyerekek a szimulátorral háromszor 5 percet mehetnek. A legjobban teljesítők valódi elektromos gokarton is lehetőséget kapnak megmutatni tehetségüket a szombati tehetségkutató roadshow-n, a Békéscsabai Repülőtéren.

A szombati tehetségkutató roadshow-n a versenyek mellett további képességfejlesztő feladatokkal és élmény programokkal várják a családokat. A rendezvényen való részvétel nincs regisztrációhoz kötve, azonban 18 év alatti gyermekek csak védettségi igazolvánnyal, vagy védett személy felügyeletében vehetnek részt rajta.

Nézze meg ezt is:

Két helyszínen emlékeztek 1956 hőseire

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést szombat délelőtt a gyulavári …