2024. március 19., kedd
FONTOS

Békés megyei rendőrök munkáját is díjazták

A bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes Békés megyei rendőrök munkáját is díjazta.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság két bűnügyi szakterületen szolgáló rendőrét is elismerésben részesítette dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes a 2021. szeptember 20-án Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen.

„Bűnügyi Szolgálati Ág Arany Plakett” díjat adományozott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály vezetőjének, Szak Attila r. alezredesnek.  Az osztályvezető a bűnügyi szakterületen eltöltött 33 év kimagasló szakmai és vezetői tevékenysége, a kábítószer bűnözés visszaszorításában, a bűnözői csoportok azonosításában és az elkövetők felderítésében nyújtott magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként kapta a díjat.

Emellett a Központi Bűnjelnyilvántartó Rendszer országos bevezetéséhez kapcsolódó feladatok végrehajtásában végzett tevékenysége elismeréseként jutalomban részesült Kis Szabolcs r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának osztályvezető-helyettese.

Nézze meg ezt is:

Több városi kitüntetést adtak át március 15-én, Gyulán

  A március 15-ei programsorozat délután ünnepi képviselő-testületi üléssel folytatódott a városháza dísztermében. Görgényi Ernő …