2021. október 26., kedd
FONTOS

Egy csabai templomban rongált, elfogták

Berúgta a kerítést és beszaladt egy templomba egy férfi Békéscsabán. A rendőrök azonosították, gyanúsítottként kihallgatták és a büntetőügyét továbbították az ügyészségre.

Nekifutásból berúgta egy templom kovácsoltvas kerítését egy férfi 2021. április 24-én valamivel éjfél előtt Békéscsabán. A kapu kinyílt, a 23 éves fiatalember pedig a csukott, de nem zárt ajtón át beszaladt a templomba, ahol felborított egy gyertyatartót, majd kiment onnan. A rongálásról másnap reggel érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügyben nyomozást rendelt el és a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Amikor kihallgatták, a tettét ittasságával magyarázta. Azt mondta, hogy nem akart rongálni, kárt okozni, ahogy fogalmazott, csak brahiból, tehát viccből szaladt be a templomba.

A rendőrök viszont komolyan vették az ügyet, a nyomozás vizsgálati szakaszában minden szükséges eljárási cselekményt elvégeztek és a nyomozás iratait 2021. október 11-én továbbították az ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Halálos baleset Békéscsabán

Egy kerékpáros vesztette életét, miután összeütközött egy személygépkocsival. Békéscsabán, a Deák utca és a Thurzó utca …