2024. március 29., péntek
FONTOS

Baleset Szeghalmon és Dévaványán, ittas vezetés gyanúja Gyulán

 

Békés megyében 2021. október 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Szeghalom külterületén, a 47-es számú főúton 18 óra körül egy személyautóval közlekedő férfi egy másik személygépkocsi előzésébe kezdett, de nem tudta a manővert szabályosan befejezni, mert egy autó jött vele szembe.

Azért, hogy elkerülje a balesetet hirtelen jobbra kormányozott, összeütközött a vele azonos irányba haladó járművel, majd az útról lesodródott.

A 26 éves férfit a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Dévaványán, a Hunyadi János utca és a Rákóczi utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze, a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 13-án 18 óra 15 perc körül Gyulán, egy bevásárlóközpont parkolójában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda.

A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …