2021-ben a Gyulai Pálinka Manufaktúra érlelt szilvapálinkája nyerte el az Agrárminisztérium pálinkája címet.
Az idei Nemzeti Pálinkakiválóság Programra a legnevesebb pálinkaházak adták be termékeiket. A szakmai zsűri 23 pálinkaház 144 tételéből hat gyulai pálinkát választott a legjobbak közé. A prémium sorozatból a cigánymeggy, a vilmoskörte, a kökény, a vadbodza, az érlelt alma és az érlelt szilvapálinka kapott “Top pálinkakiválóság” és “Pálinkakiválóság” minősítést.
Fabulya Attila kiemelte, ez a szakmai siker elsősorban főzőmesterüknek, Mokrán Jánosnak köszönhető. A besztercei szilvából készített pálinkát magyar tölgyfahordóban érlelték, pihentették. Elhangzott, a Magyarországon található több, mint 200 kereskedelmi pálinkaház közül továbbra is az 5 legjobb között van a gyulai. Ezt a szintet szeretnék a jövőben is megtartani.