2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Szakmai napot tartottak a gyulai ifjúságnak

DÖKéletlenek címmel szakmai napot rendeztek a gyulai fiatalok számára hétfőn, az Erkel Ferenc Művelődési Központban. A szakmai nap célja az volt, hogy az iskolai diákönkormányzatok érdekképviselete megerősödjön, ezáltal is ösztönözve a fiatalok szerepvállalását a város működésében. A programon általános- és középiskolások is részt vettek.

A délelőtt folyamán a volt városi diákönkormányzatok képviselő tagjai beszélgettek a mostani iskolásokkal, segítve a diákok jövőképének kialakítását. Ezt követően szakmai vezetők segítségével az iskolások csoportokban dolgoztak együtt a települési ifjúsági érdekvédelem témakörében.
A szakmai napot kerekasztal beszélgetéssel zárták le, amelynek célja az volt, hogy a város vezetői meghallgathassák a fiatalok nézőpontját és javaslatát a városi diákélettel kapcsolatban.
Az ifjúsági közeg érdekeinek támogatása elősegíti a diákok kötődését és szerepvállalását a fürdővároshoz, így nagyobb az esély arra, hogy a jövőben Gyulán alapítsanak családot és itt éljenek.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …