2024. február 22., csütörtök
FONTOS

Baleset Békéscsabán, Gádoroson és Lőkösházán

Békés megyében 2021. október 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Tulipán utca kereszteződésében 12 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője lement az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A mentők a jármű utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szintén Békéscsabán, a Kazinczy utcában 15 óra körül egy segédmotor-kerékpáros nekiütközött egy biciklisnek. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek.

Néhány perccel később Gádoros külterületén egy robogóval közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A férfi, akinél felmerült az ittasság gyanúja nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Lőkösháza külterületén 17 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. Az autót vezető ittas férfi könnyebben megsérült. Nincs jogosítványa, engedély nélkül vitte el az autó, ezért szabálysértési és büntetőeljárás is indult ellene.

Nézze meg ezt is:

Ismét ROADPOL akciót tart a rendőrség

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján tart a Magyar Rendőrség …