2024. március 28., csütörtök
FONTOS

A lengyel piacra is belépett a Gyulahús

Amióta önkormányzati tulajdonban van, minden évben nőtt a Gyulahús Kft árbevétele.

A cég jelentős fejlesztésre készül, hiszen befektető bevonásával új üzemet építenének a Kétegyházi úton. A lehetséges befektető keresése javában zajlik, azonban közben zajlik a termelés is. Az év első kilenc hónapjában mindenesetre tovább folytatódott az elmúlt évekre jellemző, pozitív tendencia, a Gyulahús a tavalyi évhez viszonyítva, időarányosan 2021-ben is növelte árbevételét – derült ki Daka Zsolt szavaiból, aki a 3Témában beszélt a vállalat helyzetéről.

A nyolc százalékos árbevétel bővülésben jelentős szerepet játszott az export. Daka Zsolt elmondta, a külpiacokon közel 50 százalékos bővülést tudnak felmutatni. Ez az adat persze elsősorban a tavalyi, járvány miatti visszaesés miatt látszik ilyen jelentősnek, ugyanakkor a számok azt mutatják, a járvány előtti csúcsévnek számító 2019-hez képest is jobb volt a 2021-es esztendő. A cég amellett, hogy megtartotta korábbi, fontos partnereit például Angliában vagy Csehországban, még új területen is megjelent.

A műsorban szó esett az arculatváltozásról, annak környezetvédelmi vonatkozásairól, és persze arról is, hogy milyen fejlesztések zajlottak a cégnél 2021-ben.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …