2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 10. 22.

Témák:

– Nemcsak Gyula szempontjából van nagy jelentősége az itt épülő Airbus üzemnek, az hazai szinten is nagy jelentőségű beruházásnak számít – hangsúlyozta Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese csütörtökön a helikopter alkatrészgyár mellett az Almásy kastély Stefánia szárnyát is felkereste.

– Nyílt napot tartott a békéscsabai Trefort iskola, ahol többek között bemutatkozott az átadás előtt álló Airbus Légi- és Gépipari Képző Központ. Az eseményen Andreas Stöckle, az Airbus Helikopters Magyarország Kft ügyvezető igazgatója előadást tartott a szülőknek és a diákoknak a várhatóan 2022 második felétől működő vállalatról.

– A nemzeti válogatott tagjaként mutathatja be tudását a svédországi világbajnokságon Kiss András. A gyulai fitnesz atléta az elmúlt években egyre jobb eredményeket ért el, edzője szerint a sportoló nagy lehetőségek előtt áll.

– A védettségi kártya könyvtári használatáról adott tájékoztatást a napokban Dézsi János igazgató. Elmondta milyen esetekben kell, hogy nálunk legyen, és milyen esetekben nincs rá szükség.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …