2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 10. 25.

Témák:

– Sokszor az egyszerű polgárok váltak hőssé 1956-ban, így történt ez 65 éve Gyulán is. Szombaton a Gyulavári kopjafánál és az október 23-a téren emlékeztek a nemzet függetlenségéért küzdő hősökre.

– Hétfő reggel 17 ezer gyorstesztet és plexi arcvédőket vettek át a járási hivatalok munkatársai, az eszközöket a napokban kézbesítik a háziorvosoknak. A pénteki bejelentés alapján a koronavírusos betegek számának emelkedése miatt átszervezi a betegutakat a Békés Megyei Központi Kórház.

– Várhatóan jövő júliusban indul a termelés az Airbus gyulai üzemében, egyelőre kisebb létszámmal – derült ki az MTI beszámolójából.

– Interaktív élménynapot tartottak pénteken Gyulán, a Vigadó előtti téren. Az esemény célja az volt, hogy különböző játékos feladatokkal felhívja a gyerekek figyelmét a környezetvédelem fontosságára.

– Meghaladta a hármat az egy napra jutó ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedések átlaga az elmúlt héten Békés megyében. Alkoholfogyasztás után vezetni veszélyes, ezt mutatja az is, hogy két ittas autós balesetet is szenvedett.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …