2021. december 5., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 11. 03.

Témák:

– 11 év kihagyást követően immáron 31. alkalommal rendezik meg az Erkel-emlékversenyt Gyulán. A szerdától vasárnapig tartó eseményen a sakkozók összesen hét fordulóban mérik össze tudásukat.

– Erősen terjed a koronavírus járvány, magas a szennyvízben mért víruskoncentráció. Maszkot kell hordani a Gyulai Közüzemi Kft ügyfélszolgálatán.

– Az elmúlt hónapok eseményei is megmutatták, van igény egy olyan szervezet munkájára, mely összefogja a városban élő időseket. A Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesülete közgyűlésén Görgényi Ernő polgármester tartott tájékoztatót.

– Arany ékszereket vitt el a gyanú szerint egy férfi egy beteg lett idős nőtől, Gyulán. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

– Mindenszentek és Halottak napját követően nagyon gyakori kérdés, hogy hogyan és miként tudjuk megóvni illetve teleltetni a krizantém növényt. Erről osztott meg gondolatokat, és adott tanácsot Szűcs Gergely kertész.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 11. 30.

Témák: – Kedden véget ért az Eminescu utca rekonstrukciójának negyedik üteme. Kedd délelőtt helyszíni sajtótájékoztatón …