2021. december 5., vasárnap
FONTOS

Baleset Békésen és Bélmegyeren

Békésen és Bélmegyeren balesetnél helyszíneltek, Magyarbánhegyesen ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. november 4-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Békésen, a Csabai utcában 9 óra körül egy személygépkocsi vezetője hátulról nekiütközött egy forgalmi okból álló autónak. Az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Bélmegyer külterületén 16 óra körül egy személyautó lesodródott az útról és egy fának ütközött. A balesetben a jármű vezetője és három utasa könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. november 4-én 11 óra körül Magyarbánhegyesen, a Kossuth utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

Az almáskamarási autóst a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a 61 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Vadriasztó prizmákat helyeztek el a veszélyes útszakaszokon

  Békés megyében 2019-től kezdődően 2021 első félévének végéig összesen több mint négyszáz vadelütésről érkezett …