2024. március 29., péntek
FONTOS

Ittas és bódult embereket állítottak elő a rendőrök

Két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt 2021. november 16-án a rendőrök Békés megyében, mindketten személygépkocsit vezettek.

Egyikük 15 óra körül Sarkadon, a Bojti utca és a Malom utca kereszteződésében balesetet okozott, nem adott elsőbbséget egy másik autónak. Összeütköztek, majd a szabálytalan férfi elment a helyszínről, de kis idő múlva visszament oda. A balesetben a vétlen autós nem sérült meg, a gyanú szerint ittasan vezető férfi könnyű sérülést szenvedett, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Ugyanez az intézkedés történt a másik férfi esetében is, őt 15 óra előtt néhány perccel Kötegyánban, a Kossuth utcában állították le a rendőrök. Miután három alkoholszondás mérés eredménye lett pozitív nála, bevonták a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Békéscsabán, a Haán Lajos utcában 2021. november 16-án 22 óra 15 perc körül igazoltattak a rendőrök két férfit. Egyiküknél kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak, majd az előállításukat követően végzett gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer fogyasztást jelzett.

A 22 és 23 éves magyardombegyházi fiatalok ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …