2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Kihirdették a városi diákönkormányzat pályázatának eredményeit

A napokban kihirdették a Gyulai Ifjúsági Központban az általános – és középiskolák számára meghirdetett pályázat eredményeit, melyre diákönkormányzatok adhattak be pályázatot.

Az elbírálásnál fontos szempont volt, hogy a pályázati űrlapon formailag minden ki volt-e töltve, volt-e a pályázatnak címe, megfelelt-e a kiírásban megfelelteknek, miszerint a fiataloknak csapatépítést közösségszervezést, szabadidős programokat kellett szervezni.

Érkeztek olyan formai hibás pályázatok is, melyek minden fontos értéket képviseltek, így a javítást követően pozitívan lettek elbírálva. Pozitív elbírálásban részesült az Implom József Általános Iskola, az 5. számú általános iskola, a Göndöcs Benedek Katolikus Technikum, a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium , az Erkel Ferenc Gimnázium, a Nicolae Balcescu Román Gimnázium valamint a Harruckern János közoktatási Intézmény.

Nagy Péter Dávid szerint az a városi diákönkormányzat lényege, hogy segítse a helyi diákönkormányzatok működését, így a benyújtott pályázatok közül mindegyik iskolának megítélték azt az összeget, amennyit igényeltek.

 

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …