2023. március 30., csütörtök
FONTOS

Két baleset és egy súlyosan ittas személygépkocsi-vezető Békésben

 

Békés megyében 2021. december 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Nagyszénás külterületén 10 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi durrdefekt miatt árokba hajtott. A balesetben a jármű sofőrje súlyosan megsérült.

Békéscsabán, a Corvin utca és a Bánát utca kereszteződésében 2021. december 1-jén délután fél 3 előtt néhány perccel hirtelen fékezett, elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros.

Jogosítvány nélkül, súlyosan ittas állapotban vezetett egy férfi 2021. december 2-án éjjel Orosházán. A rendőrök 0 óra 30 perc körül állították le Orosházán, a Szentesi úton.

A 44 éves székkutasi férfinél az alkoholszonda magas légalkohol értéket jelzett, majd a vizsgálatát végző orvosnak is az volt a véleménye, hogy súlyos alkoholos befolyásoltság alatt áll.

Az Orosházi Rendőrkapitányság az ittas vezetés miatt büntetőeljárást indított ellene, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési őrizetbe vette az autóst, akit a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatnak.

Nézze meg ezt is:

25 határsértő egy kisteherautóban

Embercsempészéssel gyanúsítható litván állampolgárt fogtak el a rendőrök Békés vármegyében. Mezőhegyes külterületén, 2023. március 27-én …